Wat is een nul-kilometer-auto?

De automarkt groeit momenteel snel, vooral in Europa. Inderdaad, het grootste deel van de bevolking spaart vooral om een mooie auto te hebben. Tegenwoordig neigen veel mensen naar de 0-kilometeroplossing.

Wat is een 0 kilometer auto?

0-kilometer auto's worden steeds populairder bij een groot aantal mensen. Dit zijn voertuigen waarmee sinds hun oprichting slechts een paar kilometer is gereden. In het algemeen zijn ze tussen de drie en zes maanden oud. In feite zijn dit nieuwe auto's die op naam van de dealer staan. Dit komt doordat autofabrikanten verkoopdoelstellingen vaststellen en bonussen aan de dealer toekennen voor elke geregistreerde auto. Het gevolg is dat de weinige gereden kilometers verband houden met het testen van potentiƫle klanten bij de dealer. Dus, als je er een koopt, zal het de "eerste hand" status hebben.

Waarom is het de moeite waard om voor een 0-kilometer voertuig te kiezen?

Het is absoluut de moeite waard om een 0 kilometer auto te kopen. In de eerste plaats wordt de prijs verlaagd omdat het om een eerstehandsartikel gaat dat niet meer als volledig nieuw wordt beschouwd. Dit betekent dat u kunt genieten van een auto die nog niet is gebruikt, zonder dat u daarvoor een groot bedrag hoeft te betalen. Anderzijds is er niet veel onderhoud of reparatie nodig. Dus je hoeft niet veel te betalen voor de verzekering. Bovendien wordt hij geleverd met twee jaar garantie, net als nieuwe voertuigen. Dit zou u gemoedsrust geven gedurende de eerste 24 maanden van gebruik.

Waar kan ik een 0-kilometer voertuig vinden?

Er zijn veel dealers die voertuigen met een kilometerstand van 0 aanbieden aan hun klanten. Dus als u er een wilt, kunt u erheen gaan en een auto kiezen die aan uw wensen voldoet. Er zij echter op gewezen dat u, door voor een dergelijk alternatief te kiezen, niet in staat zult zijn de accessoires en de kleur van de auto te kiezen. U moet ook weten dat u aanbiedingen online kunt raadplegen. De meeste dealers hebben namelijk een website waarop zij de te koop aangeboden producten presenteren. Zodra u uw keuze online hebt gemaakt, krijgt u natuurlijk de gelegenheid om een proefrit te maken. Als u dus een bijna nieuwe auto wilt kopen zonder veel geld uit te geven, is de 0-kilometer-oplossing iets voor u.

Plan du site