Waarom kiezen voor een H7 LED lamp?

De bestuurder moet onder alle omstandigheden goed zicht op de weg hebben door middel van goede verlichting en koplampen. Om dit te bereiken en het gebruik van grootlicht te optimaliseren, is het belangrijk de kenmerken van H7-lampen te begrijpen.

H7 LED lamp: wat is het?

Om de juiste hoeveelheid licht uit uw koplampen te krijgen, is het van essentieel belang om uw auto uit te rusten met de beste lampen. H7 LED lampen springen er op de markt duidelijk uit door hun kracht, kwaliteit, duurzaamheid en prijs. Verkrijgbaar in kit-vorm, zijn ze een benchmark in autoverlichting. De H7 LED lamp is een autolamp. Het heeft een PX26D basis. Het karakter van de H7 LED koplamp? Hij heeft speciale gloeidraden die het geproduceerde licht wit maken, dichter bij het licht dat overdag beschikbaar is. H7 LED lampen zijn beschikbaar voor alle merken, waardoor het krachtige, standaard en concurrerende lampen zijn. Bovendien zijn de lampen zuiniger dan standaard H4-lampen, die minder stroom van de autoaccu vragen. De h7 LED lampen geven u ook een beter zicht op de weg wanneer u 's nachts rijdt. Er zijn een paar soorten LED H7 lampen op de markt. Wat hen onderscheidt zijn de materialen en de manier waarop ze werken. Klik op "next-tech-france.com" voor meer informatie.

Een H7-lamp vervangen door LED: de voordelen

De voordelen van het vervangen van de originele lampen door LED H7 lampen zijn divers. Het belangrijkste voordeel is uiteraard het grotere vermogen en de hogere lichtintensiteit, waardoor de weg 's nachts beter verlicht is en andere weggebruikers beter kunnen zien. Maar dat is nog niet alles: het is ook de beste manier om uw verlichting te moderniseren, van ouderwets geel tot het zuivere wit van de nieuwste voertuigen! In het bijzonder vervangen h7 LED lampen groot- en dimlicht en soms mistlampen, zodat u uw verlichting echt kunt verbeteren. Het installeren van H7 LED lampen is meestal eenvoudig, aangezien de meeste H7 LED kits PLUG-AND-PLAY zijn en u geen wijzigingen hoeft aan te brengen aan de originele connectoren. Sommige auto's hebben een gloeilampadapter nodig om de H7 LED-lamp in de koplamp te installeren.

Hoe kies ik mijn H7 LED lamp?

Of het nu gaat om dimlicht, mistlampen of volledige koplampen, de H7 LED-lamp is ideaal voor het produceren van een veilig en intens licht. Houd er rekening mee dat de verkeerde keuze van H7 LED lampen u 's nachts in gevaar kan brengen. Bovendien zal het rijden met een doorgebrande lamp resulteren in een boete en 4 punten of minder. Er zijn twee soorten H7 LED lampen. H7 SMD LED lampen zijn de goedkoopste van de h7 LED lampen. Ze hebben een 360° SMD chip om zich heen. Als bijzonderheid, ze zien er zeer helder uit. Je krijgt zeer heldere koplampverlichting, maar niet erg ver. Dit type H7 LED lamp wordt niet aanbevolen voor onervaren bestuurders en kan ook gevaarlijk zijn. Maar als je er aan gewend raakt, is er geen risico. Het licht van de H7 LED COB lamp is licht blauwachtig (6500 K) voor rij- en visueel comfort. Deze lamp moet worden gekoeld, maar is nog steeds zeer populair wat de prestaties betreft. Heb je ooit een H7 Xenon lampen kit gehad? U kunt ook kiezen voor de H7 LED lamp kit en besluiten om af te zien van uw meer economische xenon kit. Het is het beste om de H7 LED lamp kit voor uw voertuig te kiezen om ervoor te zorgen dat alle lampen beschikbaar zijn en op een later tijdstip geïnstalleerd kunnen worden.

Welke criteria moet ik kiezen voor H7 LED lampen?

Allereerst moet u weten hoeveel licht u wilt gebruiken. Als je 's nachts veel rijdt, is meer vermogen beter. Afhankelijk van het product dat u kiest, kunt u H7 LED-lampensets vinden met een lichtsterkte van 3600 tot 8000 lumen. Hoe hoger het aantal lumen, hoe meer licht de H7 LED-lamp afgeeft. 8000 lumen (twee lampen) is het hoogste praktische vermogen dat momenteel op de markt is. 30% sterker dan xenon! Veel dealers verkopen u H7 LED kits voor meer dan 10.000 lumen per lamp, wat eerlijk gezegd onnodig en onmogelijk is. Het is ook erg gevaarlijk, want het is niet de bedoeling de weggebruikers met wie je de weg deelt te verblinden! Ten tweede, afhankelijk van de H7 LED kit die u kiest, kan de regelmatigheid van de verlichting variëren. Sommige H7 LED-lampen zijn zo nauwkeurig dat u de scheidingslijn tussen verlicht en onverlicht duidelijk kunt zien. Dit is ook een aspect dat niet kan worden genegeerd bij de keuze van H7 LED lampen.

Plan du site